Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Zonder uitdrukkelijke toestemming is het niet toegestaan items van deze website te kopiëren! 

Ons DancePilatesCenter is gespecialiseerd in het geven van Dans en PILATES lessen. Sinds juli 2009 is daar ook nog eens ZUMBA® aan toegevoegd. 

Vanaf 27 oktober 2009 zijn we gestart met ZUMBA® lessen. Een feestje voor elke deelnemer!

Elke les dans je naast de warming-up en de cooling-down op 15 tot 18 verschillende melodieën, die voor 70% uit Latijns-Amerikaanse muziek bestaat. Je wordt er helemaal vrolijk van en gaat met een geweldig gevoel naar huis!

Lees verder bij het kopje "ZUMBA®".

De les (Perfect) PILATES is gebaseerd op de filosofie van de grondlegger Joseph Pilates en verder ontwikkeld door Karl Noten van Fysio Physics. Lees verder over PILATES bij het Kopje "(Perfect) PILATES".

Sinds 1989 geef ik ook met veel plezier jazzdance aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar. Vooral de jongste groepen kunnen me steeds weer ontroeren als zij b.v. als elfjes, katjes of engeltjes door de zaal dansen.

De oudere jazzgroepen dansen met invloeden van de laatste trends op dansgebied. Lees verder onder het kopje "Kinderjazzdance vanaf 4 - 16 jaar".

0